A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

ГОРОНДІВСЬКА ГРОМАДА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ-ТРЕНІНГУ ЩОДО ЗМІЦНЕННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ЦНАПІВ

Дата: 31.03.2023 11:42
Кількість переглядів: 343

ГОРОНДІВСЬКА ГРОМАДА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ-ТРЕНІНГУ ЩОДО ЗМІЦНЕННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ЦНАПІВ

Начальник ЦНАПу Горондівської територіальної громади Володимир Кентеш долучився до міжрегіонального семінару-тренінгу щодо зміцнення потенціалу ЦНАПів в умовах кризового реагування, відновлення і надання якісних адміністративних послуг.

Захід тривав протягом 29-31 березня у Трускавці в межах проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад в регіонах України».

До семінару-тренінгу також долучилися представники ЦНАПів Свалявської, Вишківської, Королівської, Солотвинської, Хустської, Горондівської, Іршавської, Міжгірської, Вільховецької, Вилоцької, Великолучківської та Холмківської територіальних громад.

«Від початку війни у нашому ЦНАПі надають допомогу як місцевим жителям, так і вимушеним переселенцям. Фахівці системно працюють над підвищенням ефективності роботи й покращенням якості послуг, аби зробити цей процес ще оперативнішим і комфортнішим. Семінари-тренігни, які організовує ПРООН – це чудова можливість обмінятися успішними практиками та вдосконалити надання адміністративних послуг у територіальних громадах нашої області», – зазначив Володимир Кентеш. 

Учасники заходу обмінялися досвідом щодо побудови ефективної команди осередків в кризових ситуаціях, обговорили використання сучасних інформаційних технологій при роботі ЦНАПів і зокрема з ВПО та окреслили шляхи зміцнення потенціалу ЦНАПів в умовах кризового реагування та відновлення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора