A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча нарада з представниками Мукачівської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській обл.

9 червня 2023 року відбулась робоча нарада з представниками Мукачівської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області, щодо нарахування земельного податку та податку на нерухоме майно фізичних осіб. Сільським головою було піднято питання щодо своєчасності нарахування та виправлення помилок, які систематично виникають при формуванні платників. А саме:

15:35 09.06.2023

ЗУСТРІЧ З ЗАСТУПНИКОМ ПАРЛАМЕНТСЬКОГО ДЕРЖСЕКРЕТАРЯ МІНІСТЕРСТВА ЗОВНІШНЬОЇ ЕКОНОМІКИ І ЗАКОРДОННИХ СПРАВ УГОРЩИНИ КІШ-ПАРЦІУ ПЕТЕРОМ

    8 червня 2023 року відбулася зустріч сільського голови Івана Туряниці з заступником Парламентського держсекретаря Міністерства зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Кіш-Парціу Петером та консулом, аташе по зовнішньоекономічним питанням Угорщини Александрою Чізмадіа. Гості ознайомилися з життєдіяльністю територіальної громади, побували на території для будівництва майбутнього інтермодального терміналу, відвідали Жнятинську гімназію.

14:26 09.06.2023

Засідання комісії ТЕБ та НС 29.12.2022 РОКУ

29.12.2022 року відбулось засідання комісії ТЕБ та НС на якій були розглянуті слідуючі питання: - Заходи із підготовки та роботи "Пунктів незламності" (обігріву) на території Горондівської сільської ради; - Про заходи із забезпечення енергозбереження на території Горондівської сільської ради;  - Про заборону використання піротехнічних виробів; - Про розгляд протоколу №6 позапланового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Закарпатської ОВАвід 26.12.2022 року. З деталями можна ознайомитись у протоколі засідання комісії, що наведений нижче.

11:42 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора