A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

У нашій громаді відкрився ЦНАП

Дата: 13.04.2021 21:14
Кількість переглядів: 2702

В Горондівській територіальній громаді відкрито Центр надання адміністративних послуг. Це стало можливим завдяки підтримці за Програмою "U-LEAD з Європою" згідно з якою ЦНАП забезпечено меблями, комп'ютерною технікою, всі працівники пройшли безплатне навчання. Сільська рада взяла на себе облаштування приміщення під ЦНАП також залучено кошти від наших європейських партнерів.

У ЦНАПі працює три працівники, у перспективі один реєстратор, а також два адміністратори на віддалених робочих місцях у селах Страбичово та Жнятино. Сільський голова Іван Туряниця в своєму виступі привітав новий колектив ЦНАПу та мешканців з цією подією, подякував усім, хто долучився до його створення, хто доклав чималих зусиль, аби люди могли отримувати якісні адмінпослуги, та ще й у комфортних умовах.

Новий центр обслуговуватиме близько десяти тисяч жителів громади, надаватиме широкий спектр адміністративних, соціальних, нотаріальних, земельних послуг - більш як сотню і на віддалених робочих місцях більш як вісімдесят.

Ми зробили все для того, аби центр був доступний для осіб з інвалідністю. Приміщення обладнано дитячим куточком, а також є пеленальний столик для зручності отримання адміністративних послуг для матусь з немовлятами.

Окрема подяка регіональному представнику і куратору від Програми "U-LEAD з Європою" за інституційну та все бічну підтримку Івану Дем'янчуку.

Були запрошені гості з якими безпосередньо працюватиме наш ЦНАП це:

Пелюховська Світлана Михайлівна - начальник Мукачівського районного відділу ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області;

Лящук Оксана Андріївна - начальник Мукачівського районного відділу Головного управління ДМС України в Закарпатській області;

Маринець Мирослава Василівна - Начальник управління соціального захисту населення Мукачівської РДА.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора