A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

Вітаємо переможця обласного конкурсу „Малюнок, вірш, лист до мами”

Дата: 16.05.2021 11:04
Кількість переглядів: 754

      Фото без опису   Цьогоріч у конкурсі „Малюнок, вірш, лист до мами” взяли участь учні та  вихованці віком від 11 до 16 років закладів загальної середньої та позашкільної освіти 49 із 69 територіальних громад, а також учні І курсу 9 із 16 закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

       Для участі у ІІІ етапі Конкурсу було надіслано 166 робіт, які посіли І місце у ІІ етапі Конкурсу, що проводився у територіальних громадах, закладах освіти обласного підпорядкування та закладах професійної освіти.

    Загалом у номінаціях було представлено : «Малюнок мамі» - 51 робота, «Вірш мамі» - 54, «Лист мамі» - 55 робіт.

 Горондівську ТГ  представляли:

  • У номінації «Лист до мами» - Тарасюк Вероніка Максимівна, учениця 8 класу Горондівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів;
  • У номінації «Малюнок мамі» - Королович Анастасія Ігорівна, учениця 6 класу Страбичівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

         Роботи переможців ІІ етапу вирізняються оригінальністю виконання, творчістю, глибиною та емоційністю викладу, розмаїттям ідей і думок про образ матері, багатством виражальних образотворчих і словесних засобів. Кожен твір – це  сповідь про любов і вдячність за уміння слухати, розуміти, надихати, це потік енергії та побажання добра найріднішій і найвірнішій у світі людині – матусі.

         Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту  Закарпатської обласної державної адміністрації 30.04.2021 №67 „Про підсумки обласного конкурсу „Малюнок, вірш, лист до мами” у 2021 році” друге місце вкотре виборола Тарасюк Вероніка Максимівна, учениця 8 класу Горондівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Горондівської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області, у номінації на кращий літературний твір „Лист мамі”.

Щиро вітаємо переможця Конкурсу Вероніку Тарасюк та учителя української мови та літератури Ярославу Юріївну Тарасюк, яка допомагала  вихованці в процесі підготовки творчої роботи! 

          Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора