A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

Випускні вечори відлунали у Горондівській громаді

Дата: 02.07.2021 14:49
Кількість переглядів: 877

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, яскраве, веселе і зворушливе. Це прощання з дитинством і початок самостійного дорослого життя...

Фото без опису

Два заклади загальної середньої освіти Горондівської територіальної громади у перший день липня випустили у доросле життя своїх вихованців. Всього свідоцтва про повну загальну освіту отримали 71 учень: 43 у Горондівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів та 28 у Страбичівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів. 8 випускників отримали найвищу державну нагороду за успіхи у навчанні. Золотими медалями нагороджено : Сідун Юлію Михайлівну, Феделеш Антоніну Василівну, Кулю Вікторію Василівну - учениць Горондівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів; Бібіка Валентина Івановича, Андрейко Марію Вікторівну, Грешко Валентину Вячеславівну, Русин Олександру Павлівну - учнів Страбичівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Кіраль Олександр Іванович , учень Страбичівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів отримав срібну медаль.

Саме ці учні довели, що розум, працелюбність та наполегливість долають всі перешкоди. Адже серед них - переможці районних та обласних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань.

Свято вручення свідоцтв «Прощавай, рідна школо!»

1 липня 2021 року відбулося урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам Страбичівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Цей визначний день назавжди залишить свій слід у пам’яті випускників. Мудрі настанови батьків і вчителів стануть їм у нагоді в майбутньому, бо учні, вкотре з вдячністю замислились над порадами старших і відгукнулися на щирі слова подяки директора школи, класного керівника та гостей свята.

До винуватців свята звернулась Марина Іванівна Софілканич, начальник відділу освіти, охорони здоров’я,  молоді та соціально-культурної сфери Горондівської сільської ради, яка побажала всім випускникам успіхів, наснаги, терпіння, нових досягнень, і всього найкращого у майбутньому. 

Фото без опису

 

«Випускний вечір – свято юності та краси»

Таку назву мав випускний вечір в Горондівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Свято було наповнене урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями.

З цією важливою подією випускників  прийшли привітати голова Горондівської сільської ради  Іван Іванович Туряниця та начальник відділу освіти, охорони здоров’я,  молоді та соціально-культурної сфери Марина Іванівна Софілканич. Вони побажали випускникам щасливого майбутнього та висловили надію, що після подальшого навчання всі повернуться у рідну громаду розвивати та покращувати її.

Ніжно звучала для випускників мелодія прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися  зі школою, з учителями, з однокласниками.

Фото без опису

Бажаємо усім випускникам закладів освіти Горондівської територіальної громади щасливого плавання в бурхливому морі самостійного життя.

Міцного здоров’я Вам, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і щедрої долі!

Щасти вам, дорогі випускники! В добрий путь на добрий час!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора