A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 30.08.2021 17:42
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

30 серпня 2021 року в актовій залі Горондівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Горондівської сільської територіальної громади на тему "Якісна освіта - запорука успішного майбутнього громади". У зв'язку з протиепідемічними  заходами конференція була проведена у стислому форматі, з обмеженою кількістю учасників. На захід були запрошені керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники , керівники закладів дошкільної освіти та голови профкомів закладів освіти. В роботі конференції взяли участь: голова Горондівської сільської ради – Туряниця Іван Іванович , начальник відділу освіти, охорони здоров’я, молоді, та соціально-культурної сфери Горондівської сільської ради -  Софілканич Марина Іванівна, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді та соціально-культурної сфери – Кузьма Неля Михайлівна.

  1. До порядку денного конференції були включені такі питання :
    Стан і перспективи розвитку освіти Горондівської ТГ. (доповідала Софілканич М.І. , начальник відділу освіти)
  2. Модернізація освіти в умовах викликів інноваційного прогресу суспільства та становлення інформаційної цивілізації. (доповідала Кузьма Н.М., головний спеціаліст відділу освіти)
  3. Освіта дітей раннього і дошкільного віку: доступність і якість у нових умовах. (доповідала Бігарій Л.П., директор Горондівського ЗДО)

Освіта осіб з особливими освітніми потребами : від рівних прав — до рівних можливостей. ( доповідала Тромпак Л.В., заступник директора з виховної роботи Страбичівського ЗЗСО)

  1. Виховання активних і відповідальних громадян- патріотів України. ( доповідала Русінка В.М., директор Страбичівського ЗЗСО).
  2. Створення умов для ефективної діяльності педагогічних працівників.

(доповідала Шпеник Г.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Горондівського ЗЗСО )

  1. Нова українська школа : досвід і перспективи.

(доповідала Ільницька Т.І., заступник директора з навчально-виховної роботи у початкових класах Горондівського ЗЗСО)

       До присутніх з вітальним словом звернувся сільський голова Туряниця Іван Іванович, який розповів про досягнення, проблеми та виклики, які постали перед освітніми закладами у громаді та окреслив шляхи їх вирішення.

        Під час роботи конференції були підведені підсумки роботи за минулий рік, відзначені досягнення у роботі педагогічних колективів, а разом з тим - акцентувалась увага на помилках та упущеннях у роботі, пошуку шляхів вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами громади, визначені також завдання на новий навчальний рік. Керівники Горондівського та Страбичівського закладів дошкільної освіти та Горондівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Жнятинської початкової школи отримали від відділу освіти грантові сертифікати на право користування сучасними електронними мультимедійними засобами навчання , в рамках проекту «Інноваційний прорив» з метою організації сучасного освітнього простору у дошкільних групах, початкових класах та для організації інклюзивного навчання у початкових класах.

Начальник відділу освіти Марина Софілканич наголосила на важливості та необхідності вакцинації якомога більшої кількості освітян  для того , щоб забезпечити повноцінний навчально-виховний процес у закладах освіти Горондівської громади. "Зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу - наше першочергове завдання сьогодні! Нехай новий навчальний рік стане роком професійних досягнень, особистих звершень освітян, а життя виставляє лише гарні оцінки!" - підсумувала вона.

                              ДЯКУЄМО ЗА УЧАСТЬ УСІМ УЧАСНИКАМ КОНФЕРЕНЦІЇ!!!
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора