A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

Всесвітня виставка Expo 2020 Dubai

Дата: 14.02.2022 09:56
Кількість переглядів: 1663

Фото без описуФото без опису

З 2 по 6 лютого 2022 року Горондівський сільський голова Туряниця І.І. у складі  делегації голів громад з різних куточків України, у рамках реалізації проєкту Асоціації міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», відвідав всесвітню виставку Expo-2020 DUBAІ, яка є найбільшою виставковою подією та об’єднує понад 190 країн світу, міжФото без описународні організації та найбільші світові інноваційні кампанії.

Вперше Україна побудувала власний павільйон для участі у всесвітній виставці інновацій. Український павільйон має форму колоска пшениці. Емблемою павільйону України є дев’ять жовто-блакитних крапок, які символізують тему українського павільйону Smart Ukraine: Connecting Dots (Розумна Україна: точки підключення). Щодня український павільйон зустрічає тисячі гостей з усього світу, щоб демонструвати потенціал нашої країни світовій спільноті: технологічні досягення, розвиток українського бізнесу, елементи культурної спадщини, сучасне українське мистецтво та ін.Фото без опису

Загалом павільйон – це велика історія про можливості України, він є одним з найкращих на виставці в Об’єднаних Арабських Еміратах, його інноваційні продукти мають великий інтерес серед її відвідувачів.

На цій масштабній виставці, яка займає площу 438 га та об’єднує понад 190 країн відвідувачі побачили багато цікавого, на перший погляд, навіть надзвичайного. Країни демонстрували свої технологічні, історичні, мистецькі досягнення, тощо.

Загалом виставка присвячена пошуку шляхів взаємозв’язку, співпраці та формуванню нових партнерських відносин між громадами для розвитку інновацій та нових ідей для створення кращого майбутнього.

Наша громада впроваджує проєкт «Подолання цифрової освітньої нерівності», спрямований на підвищення рівня надання освітніх послуг, цифровізації. Таким чином ми змінюємо освіту, вчителів, які також навчаються працювати в новому форматі, а їхні учні будуть адаптованими до вимог сучасного світу й зможуть розвивати нашу державу до рівня цивілізованих європейських країн.

Ехро 2020 надихає, а фантастичні колеги дають впевненість, що ми все зможемо!

Величезна вдячність організаторам за надану можливість!

Більше фото ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора