A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 30.08.2022 13:39
Кількість переглядів: 329

Фото без описуФото без опису

Сьогодні, 30 серпня, у сесійній залі Горондівської сільської ради відбулася підсумкова нарада педагогічних працівників при відділі освіти, культури молоді та спорту .

З вітальним словом до учасників звернулися начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марина Іванівна Софілканич та головний спеціаліст з питань освіти Кузьма Неля Михайлівна.

          «Новий навчальний рік  розпочинається в умовах воєнного стану. Тож головне завдання – вжити усі заходи, щоб кожен заклад освіти став місцем безпеки, щоб кожна дитина могла реалізувати своє право на якісну освіту.», - на цьому у своєму виступі наголосила Марина Іванівна. Також вона розповіла про особливості організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну. Подякувала за організацію роботи таборів відпочинку на базі закладів освіти, за участь у спортивних змаганнях і заходах національно-патріотичної тематики, організованих для учнівської молоді, за результативність, яку показали випускники за підсумками основної сесії Національного мультипредметного тесту.

          Кузьма Неля Михайлівна окреслила основні питання організації виховної роботи в закладах освіти та особливості роботи закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану.

Попереду непростий навчальний рік, який запропоновано розпочати першим уроком на тему: «Ми українці: честь і слава незламним!». Нехай він стане легким, і принесе лише добро і мир. Нехай у ньому буде багато нових відкриттів, усі моменти будуть приємними, а випадки щасливими. Доброго шляху у новому навчальному році!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора