A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горондівська територіальна громада
Закарпатської області, Мукачівського району

ЗУСТРІЧ З ЗАСТУПНИКОМ ПАРЛАМЕНТСЬКОГО ДЕРЖСЕКРЕТАРЯ МІНІСТЕРСТВА ЗОВНІШНЬОЇ ЕКОНОМІКИ І ЗАКОРДОННИХ СПРАВ УГОРЩИНИ КІШ-ПАРЦІУ ПЕТЕРОМ

Дата: 09.06.2023 14:26
Кількість переглядів: 104

    8 червня 2023 року відбулася зустріч сільського голови Івана Туряниці з заступником Парламентського держсекретаря Міністерства зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Кіш-Парціу Петером та консулом, аташе по зовнішньоекономічним питанням Угорщини Александрою Чізмадіа. Гості ознайомилися з життєдіяльністю територіальної громади, побували на території для будівництва майбутнього інтермодального терміналу, відвідали Жнятинську гімназію.

    Пан Петер розповів, що Угорщина зацікавлена у інтеграції України в ЄС, по логістиці виступає як надійним транзитером, так і присутня в цьому коридорі, володіючи терміналами в Трієсті. Разом з тим поцікавився проблемою автодороги Червеньово-В.Лучки-Гать, адже в межах громади частина цієї дороги є сполучною з двома пунктами пропуску КПП Тиса та КПП Лужанка. Сільський голова наголосив, що дане питання на контролі керівництва Закарпатської ОВА та служби автомобільних доріг в Закарпатській області, наразі виконано коригування проекту, який проходить експертизу. Після того буде проведено відбір підрядника через тендерні закупівлі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора